Se da online-VM blev afgjort

Natten til onsdag blev dette års WCOOP Main Event afgjort, hvor belgiske ‘Coenaldinho7’ løb med sejren og $1.300.000. Du kan nu se hele finalebordet med holecards.

Dette års online-verdensmesterskab gik i gang søndag aften, men da det var et event over tre dage, så blev vinderen først fundet natten til onsdag.

Tirsdag aften lød starten på finalebordet, hvor ni håbefulde spillere skulle jagte den meget eftertragtede titel. Den russiske highroller Alexander ‘joiso’ Kostritsyn var favorit inden start, da han var chipleader og den eneste store profil på bordet.

Han måtte dog forlade turneringen allerede på ottendepladsen, og det var derimod den belgiske hobbyspiller ‘Coenaldinho7’, der steg til tops og nuppede $1.300.000. Sejren kom i hus efter en fire-vejs deal.

En finale med så mange penge på spil er selvfølgelig yderst spændende at følge, men det var nok de færreste, som blev oppe om natten for at se den færdig. Nu har man dog chancen for at se hele finalebordet med holecards, da PokerStars.tv har lagt det op med kommentator på.

Du kan se hele finalen herunder.

 

Navigate