Se proer og rigmænd dyste om millioner i $200.000-turneringen

Triton SHR Series – Cali Cup med $200.000 i buy-in er undervejs, og det er muligt at følge proerne og de asiatiske rigmænd, da der er livestream fra turneringen.

WPT-historiens dyreste turnering, Triton SHR Series – Cali Cup, gik i gang for lidt siden i Filippinerne.

Turneringen har et vanvittigt buy-in på $200.000, hvor det ligeledes er muligt at lave re-entry. Det indskud er blevet lagt 36 gange indtil videre, hvor det er en god blanding af asiatiske rigmænd og verdens største pokerstjerner.

Spillet har været undervejs i et par timer, og den første mand har allerede ramt railen. Andrew Pantling bustede på level 1, og fik således ikke meget lir for sine $200.000.

Det er ikke hver dag, at man får lov til at følge så stort et spil på livestream, men det har man chancen for de næste par dage, indtil vinderen er fundet. 

Livestreamet vises med en halv times forsinkelse, så man også kan få holecards med. Feature table er i skrivende stund bord 1, hvor Vivek Rajkumar er det klart største pokernavn. Han sidder til bords med velkendte pokerentusiaster som Tom Hall og Paul Phua.

Turneringen er dog spækket til med store pokerstjerner, så mon ikke vi får et mere profilrigt bord at se i løbet af dagen.

Du finder livestreamet herunder.

Watch live video from WorldPokerTour on www.twitch.tv 

Navigate