Sekretær ‘knaldede’ modstandere og nuppede en tur til Vegas

Gitte Agerskov spillede sig til gevinst, og lagde de mandlige modstandere ned på stribe, da hun vandt Danske Spil Pokers Pokerchef-kvalifikationsturnering. Nu går turen til Las Vegas, for fjerde gang.

Om små to uger sætter pokerchef-vindere fra hele landet kursen mod Las Vegas, hvor årets Danske Spil Pokerchef, skal findes.

En af deltagerne er Gitte Agerskov, der som den første kvinde nogensinde har kvalificeret sig til turen. Pokernyhederne fik en snak med den glade kvalifikant.

– Jeg kom ind i Pokerchefligaen ved, at spille med i kvalifikationsturnering med $1 buy in. Det var den eneste af de forskellige kvalifikationsturneringer jeg spillede med i, for jeg kunne kun spille én turnering ad gangen på min Ipad, lyder det fra Gitte, da Pokernyhederne fanger hende over telefonen.

– Kvalifikationerne varede i to måneder, og herefter kom jeg så med i selve Pokerchefligaen, hvor vi var 20 spillere i alt, der spillede om fire pladser til turen. Her skulle vi spille 12 turneringer, og der endte jeg faktisk med, at vinde det hele. 

På hjemmebane i Vegas
For Gitte Agerskov har pokeren længe været en hobby ved siden af arbejdet, som sekretær på Odense Universitetshospital.

– Jeg er sekræter ved siden af på Odense Universitetshospital, der har jeg været i mere end 20 år, og så begyndte jeg at spille onlinepoker, dengang de startede med, at vise det i tv, i midten af 00’erne. 

– Det er fjerde gang jeg skal til Las Vegas. Jeg har været der så sent som for tre uger siden. Vi er som regel på road trip min mand og jeg, og i år havde jeg så min datter med, så der blev det desværre ikke til så meget poker til mig. Det havde vi aftalt, nu hvor jeg skulle afsted i næste måned. 

– Tidligere har vi spillet meget, og været på mange små spillesteder, og jeg har både været i Atlantic City og på Commerce i Los Angeles. 

Hepper på vennerne, der stadig kan komme med på turen
Og mens Gitte allerede har sikret sig turen til Las Vegas, håber hun på, at hendes venner vinder Hold-DM, og dermed sikrer sig en billet på samme tur. 

– Jeg hepper på et hold til Hold DM, da jeg kender de fire spillere på dette hold, så dem holder jeg virkeligt med. Det er nogle drenge jeg har mødt gennem petanque, som jeg tidligere har spillet på eliteplan, lyder det fra Gitte, inden hun slutter.

– Jeg ser frem til turen, og glæder mig. Og så skal jeg spille en masse poker, shoppe lidt, og så kan det da godt være jeg tager fem minutter på en automat med en drink, men så er det vidst også det.

Danske Spils Pokerchef-tur afvikles fra 7. Oktober til 13. Oktober, hvor de dygtige og heldige vindere skal bo på det sagnomspundne Bellagio hotel.

Artikelfoto: Privatfoto 

Navigate