Selbst giver pokerkomet odds 200:1 og kan tabe $2.000.000

Dzmitry Urbanovich rensede af i lige linje i 2015, men det har ikke afskrækket Vanessa Selbst fra at give ham odds 200:1 på, at han ikke kan vinde tre WSOP-bracelets til sommer. Hvis det lykkedes ham, taber Selbst $2.000.000.

Hver sommer er der store bracelet-bets på spil til World Series of Poker, hvor pokerstjernerne har flere millioner på højkant i sidelir. I år er bestemt ingen undtagelse.

Således har Vanessa Selbst allerede indgået et bracelet-bet, hvor der er rigtig, rigtig mange skillinger ude.

Hun har dog ikke bettet på sig selv, hun har derimod bettet mod en ung pokerkomet, som skal spille sit første WSOP til sommer.

Der er tale om det polske vidunderbarn Dzmitry Urbanovich, som smadrede alt i 2015. Her slog han blandt andet rekorden for flest EPT-sejre på et stop, da han vandt hele fire events til EPT Malta.

Vanessa Selbst fortæller i et nyt interview med Poker Central, at hun under et par drinks tilbød polakken odds 200:1 på, at han ikke ville vinde tre bracelets til sommerens WSOP. Det bet var Urbanovich hurtig til at nuppe.

Han har hakket $10.000 ud på sig selv, hvilket betyder, at Selbst står til at tabe $2.000.000, hvis Urbanovich renser fuldstændig af til sit første WSOP. Hun vil da også godt indrømme, at det er lidt mere end hun er glad for at have ude.

– Så hvis han vinder tre bracelets, så skylder jeg ham $2 millioner. Hvilket er mere end jeg kan lide at eksponere mig selv. Men det er jo umuligt, ikke?, lyder det i interviewet.

Du kan se hele interviewet med Selbst på PokerCentral kanalen på Twitch.tv

Navigate