Shaun Deeb vandt leaderboard, men tabte alligevel penge

Selvom turneringshajen Shaun Deeb i går aftes vandt SCOOP-leaderboardet, så kan han se tilbage på et samlet minus for turneringsserien.

Selvom Henrik Hecklen, Andreas Høgh og i sidste ombæring Lasse Nielsen i den gigantiske $10.000 udgave af Main Event alle var tæt på at sikre sig sejre, så kan vi kigge tilbage på en SCOOP-serie, hvor ingen danskere endte øverst på sejrsskamlen.

 

Det gjorde turneringsfænomenet Shaun Deeb heller ikke, men til gengæld ramte han hele otte finaleborde, hvilket var nok til at sikre ham den samlede sejr på SCOOP-seriens leaderboard.

 

Placeringen som nummer ét indbragte ham et WCOOP ME-sæde og $5.000, og da han samtidig rensede af i sidebets og altså ramte otte finaleborde, så skulle man tro, at serien skæppede godt på kistebunden, men rent faktisk endte han med et samlet minus. Det understreger, hvor dyrt det er, at spille fuld plade i SCOOP.

 

Out 23rd raise qq otb 26bb or so sb had kk I even made a set and lost so sad scoop over won poy won sidebets lost $ overall

— shaun deeb (@shaundeeb) May 23, 2016

 

Ingen danskere formåede i år at gøre sig gældende på leaderboardet, men Jannick Wrang er tidligere blevet nummer to, og er rent faktisk den femte mest cashende spiller i SCOOP-historien.

 

Årets Leaderboard
1 shaundeeb Mexico 925
2 JasonMercier Canada 850
3 SixthSenSe19 Uruguay 810
4 nkeyno Japan 765
5 cal42688 Mexico 760
5 goleafsgoeh Canada 760
7 Colisea Poland 750
8 vovtroy Russia 730
9 raidalot United Kingdom 720

Navigate