Sidste chance! Kom med på Pokerchef-turen til Las Vegas

Danske Spil giver nu spillerne en sidste mulighed for at komme med på den legendariske Pokerchef-tur til Sin City.

Pokerchefligaen er for længst færdig. 24 spillere dystede ihærdigt om fire pladser på Danske Spils Pokerchef-tur til Las Vegas – blandt vinderne var Mads Wierper Bertelsen og John Petersen.

 

Dermed burde der være lukket og slukket. Det sidste sæde i flyveren optaget, den sidste seng på hotellet taget. Men det er ikke tilfældet. Danske Spil er nemlig kommet i gavehumør, og tilbyder nu en absolut sidste chance for at komme med på Las Vegas-turen.

Ja, den er god nok. Du kan komme med på Pokerchefen-turen for sølle $5,50 – eller 33 kroner. Det eneste du skal gøre er, at spille med i Danske Spils Pokerchefen MEGA kvalifikations-turnering 11. september.

 

Turneringen koster altså blot $5,50, men du kan også deltage kvit og frit, hvis du indbetaler minimum 200 kroner på Danske Spils pokerklient og bruger bonuskoden ‘MEGAKVAL’.

 

Udover en tur til Las Vegas, så har Danske Spil også smidt et par billetter til det forestående DM i puljen, således at der lidt trøst at hente for dem, som skulle gå hen og ende som nummer to, tre og fire.

Navigate