Sidste chance! Kvalificér dig til DM i aften!

I næste uge bliver spændingen omkring, hvem der løber med danmarksmester-titlen endelig forløst. Hvis du har planer om, at det skal være dig, så giver Danske Spil dig muligheden.

Årets danske pokerbegivenhed venter lige rundt om hjørnet. På torsdag tjekker Pokernyhederne ind på Radisson Hotel, hvor Casino Copenhagen har til huse, og dér bliver vi indtil DM i Poker har fundet en vinder, sent mandag aften.

Det bliver fem dage med fremragende poker, livestream, liveblog, og vi skal gøre vores til, at det næsten bliver som at være der selv. Vi kan næsten ikke vente!

Og nu, vi er inde på emnet, hvorfor så ikke være der selv? Danske Spil har nemlig pløjet en ganske billig genvej til DM-titlen. For blot $5,5 kan du nemlig på deres pokerklient kvalificere dig til Dag 1, men det er ved at være ABSOLUT sidste chance, da der kun er tre satellitter tilbage at skyde i.

Den første spilles i aften klokken 20.05, hvilket er meget belejligt, da det er netop på det tidspunkt, hvor konen alligevel beslaglægger fjernsynet for at se Vild med Dans. Hvis du mod forventning skulle ramme forbi i aften, så er det samme tid, samme sted i morgen og i overmorgen. Programmet ser således ud:

18-Nov
Fredag 20:05 5,5$ re-buy 2 Sæder 2.200 kr.
19-Nov
Lørdag 20:05 5,5$ re-buy 2 Sæder 2.200 kr.
20-Nov
Søndag 20:05 5,5$ re-buy 4 Sæder 4.400 kr.

Så hvis du er en hund efter et spil poker, så er det altså nu du skal slå til! Vi håber at skrive om netop dig, fra på torsdag af. På gensyn!

 

Navigate