Søren Smith Hansen stormer videre

Under det velkendte nick ’YukoEgawa’ kommet stormende ud af starthullerne i 2016. I nat blev det til flere topresultater.

I torsdags kunne vi her på Pokernyhederne berette om dobbletsejre til begge Smith Hansen-brødrene, og der er bestemt ikke blevet lettet på speederen i forbindelse med den igangværende TCOOP-serie, kan vi konstatere.

 

Henover weekenden leverede specielt den yngre halvdel af brødreparret, Søren ’YukoEgawa’ Smith Hansen, nemlig flere flotte præstationer med topresultater til følge.

 

Søren Smith Hansen lagde ud med hive en sejr hjem i Party Pokers Heavyweight: Balboa, hvilket gav $2.755 til rullen.

 

En del af pengene blev hurtigt geninvesteret i PokerStars $82 NL Hold’em [6-Max, Hyper-Turbo], hvor den danske turneringshaj spillede sig hele vejen frem til finalebordet, og først blev stoppet på en fjerdeplads til $4.949.

 

Derudover blev det til en 15.plads til $1,142 i The Hotter $162, inden Søren Smith Hansen rundede af med en andenplads i Winamax XTASE, hvilket gav et afkast på $5.535.

 

Det virker som om du er kommet godt ud af starthullerne i år?

 

– Starten på året har været lidt blandet, vundet nogle fine tours, men også lavet en masse dybe runs, hvor jeg lige har manglet det sidste, fortæller Søren Smith Hansen til Pokernyhederne.

 

I øjeblikket er han indkvarteret hos sin brormand, hvor det er planen, at de to skal grindes igennem under TCOOP-serien. I næste måned udvides grind-setuppet yderligere, når de i forbindelse med Danske Spil Munkebjerg Poker Tour laver en fast base i et sommerhus, hvor de får selskab af blandt andre Morten Lihn Christensen og Martin B. Hansen.

 

– Jeg har i hvert fald snakket med Martin om at vi skulle leje et sommerhus under DSMPT, og så grinde en masse live- og onlinepoker under DSMPT’en, så det håber jeg, at vi får sat i stand.

 

Søren Smith Hansen har gode minder fra Casino Munkebjerg, hvor han sidste år vandt den populære Fall Tour. Og så havde han i sidste DSMPT den udsøgte fornøjelse at sende Rasmus Vogt på porten hele to gange på under 40 minutter.

Navigate