Spillefugl forsøger at bette kæmpebeløb på kommende Bond-soundtrack

Spekulationer om, hvem der synger soundtracket til den kommende James Bond-film har fået bookmakerne på spidserne.

Disse spalter handler som regel om poker, men fra tid til anden bliver der også tid til de mere kuriøse nyheder fra sportsbetting-afdelingen. Og en sådan har fundet sted i England.

Hos den store britiske bookmaker William Hill kan man som hos så mange andre bookmakere bette på lidt af hvert. Heriblandt er, hvem der kommer til at stå bag soundtracket til den næste James Bond-film ‘Spectre’, der rammer det store lærred i slutningen af året.

Den britiske sangfugl Ellie Goulding har længe været bookmakernes klare favorit. Betfair gik endda så langt som at lukke spillet på hende i går, da Goulding tweetede et billede af en James Bond-film fra 70’erne og lagde et billede af Abbey Road-studiet på Instagram med ordene ‘That’s a wrap’.

Bond-filmenes soundtrack optages normalt i netop Abbey Road-studiet.

Den tror en engelsk spillefugl dog ikke på. Ifølge engelske The Guardian forsøgte han eller hun at placere et stort beløb på en helt anden kunstner til et meget højt odds.

– Dagens første spil var Ellie Goulding og spillerne spillede på hende som om hun allerede havde fået jobbet, men lige som vi overvejede at trække stikket fik vi en masse bets på Radiohead, inklusiv en kunde, der ville placere et bet på £15.000 (over 150.000 kroner, red.) på bandet til 10/1 (decimal-odds 11, red.), fortæller William Hills talsmand, Rupert Adams, til avisen.

– Det ser ud til, at der har været alle mulige forskellige rygter og plottet har flere twists end en klassisk Bond-fortælling i sig selv, men der er vel ingen, der risikerer £15.000 på en mavefornemmelse, tilføjer han.

Filmens instruktør, Sam Mendes, har fortalt, at sangen er blevet indspillet, men vil ikke ud med, hvem der har stået bag mikrofonen.

Artikelfoto: Wikipedia.org. Radiohead-frontmand Thom Yorke.

Navigate