Spin & Go-kvalifikanter skaber rekordstor Grand Final

Vi vover skindet og siger, at årets udgave af EPT Grand Final bliver den største nogensinde. Det skyldes ikke mindst et væld af onlinequalifiers, som har vundet et sæde via Spin & Go på PokerStars.

European Poker Tour Grand Final ligger og ulmer kun to uger ude i fremtiden, og den tegner til at blive større og bedre end nogensinde før.

 

Arrangørerne har sænket buy in fra €10.600 til €5.300 samtidig har PokerStars’ Spin & Go-kampagne allerede kvalificeret hele 121 heldige/dygtige spillere til turneringen. Læg dertil de 181 spillere, som har fundet vej til den store Grand Final via de normale satellitter, og så har du en potentiel deltagerrekord på vej.

 

  • Vi er meget begejstrede over sæsonfinalen. Vi reducerede buy in for at tiltrække yderligere spillere og det er præcist hvad der er sket med det rekordhøje antal online-kvalifikanter som nu skal konkurrere i den prestigefulde turnering, lyder det fra Edgar Stuchly, som er ansvarlig for PokerStars’ liveturneringer.

 

Normalt er skattepligtighed og burgerpriser på niveau med en syvretters på Noma noget der holder antallet af danske deltagere ved EPT Grand Final nede på et yderst moderat niveau, men vi er allerede på nuværende tidspunkter sikret et par rød/hvide repræsentanter i turneringen.

 

Et firkløver bestående af ‘boboo343’, ‘Clausen77’, ‘mikeandr89’ og ‘Tange2Hotel’ har nemlig alle vundet en pakke med sæde, hotel og lommepenge på PokerStars til en værdi á €8012.

EPT satelliter løber dagligt frem til den 24. april, så der er altså stadig rig mulighed for at kvalificere sig til sæsonfinalen i Monte Carlo. <a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10580978&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere på PokerStars’ hjemmeside.

 

 

Navigate