Steve O’Dwyer: Tabte jeg virkelig med 0,0003%?

Den amerikanske turneringsspecialist Steve O’Dwyer ærgrer sig over at tabe meget tæt race i kampen om titlen som årets spiller.

Hvert år kæmper deltagerne i EPT-turneringerne om en samlet titel som Player of the Year. Titlen går til den spiller, der scorer flest point i turneringerne henover sæsonen, og der uddeles i alt tre priser i forskellige buy in-kategorier.

 

I den mest prestigefyldte kategori, Platinum, har der i år været meget tæt løb mellem flere spillere, og det endelige resultat blev om muligt endnu tættere.

 

Sejren gik til Mike McDonald, som endte med 3.747,38 point, mens Steve O’Dwyer, som havde ført tæt på afslutningen, med 3.746,42 point måtte nøjes med andenpladsen. Altså en forskel på blot 0,96 point, hvis størrelse sættes i relief af, at nummer tre på listen, Ivan Luca, med 3.097,93 point sluttede mere end 600 point efter nummer et og to.

 

På Twitter ærgrer O’Dwyer sig over det marginale nederlag. Amerikaneren har regnet sig frem til, at han tabte med 0,0003%, men rettes af Mike McDonald, der påpeger, at forskellen ”kun” var 0,03%. Lidt ekstra salt i såret fra årets Player of the Year til nummer to.

Did I really lose the EPT12 PoY race to @MikeMcDonald89 on the last day by .0003%? pic.twitter.com/QZozYyUnak

— steveodwyer (@steveodwyer) 7. maj 2016

Navigate