Stjerner flokkes til kæmpe Super Highroller i Macau

Der er lige nu masser af pokerstjerner samlet i Macau, hvilket har resulteret i en kæmpe HK$500.000 Super Highroller. 25 spillere gik videre fra dag 1, hvor den russiske highroller Vladimir Troyanovskiy klarede sig bedst.

Tidligere på ugen blev en HK$250.000 Highroller spillet i Macau, hvor en masse pokerstjerner stillede op. Finalebordet endte dog meget profilfattigt, og Fedor Holz var faktisk den eneste reelle stjerne repræsenteret. Han røg som første mand på bordet, og turneringen endte med den ukendte thailænder Phanlert Sukonthachartnant på toppen.

De mange pokerstjerner har dog fået endnu en chance for Super Highroller-guld i Macau. I går gik starten på en PokerStars ACOP HK$500.000(ca. 450.000 kroner), hvilket igen fik stjernerne til at tømme lommerne.

Turneringen havde folk som Erik Seidel, John Juanda, Fedor Holz, Isaac Haxton, Jason Mo, Pratyush Buddiga og Mustapha Kanit til start, så et blødt startfelt var der ikke tale om.

Da røgen havde lagt sig, sad 25 spillere tilbage, hvor den russiske highroller Vladimir Troyanovskiy kunne præstere den største stack. 

34 forskellige spillere har været med i turneringen, og de har brugt 17 re-entries. Det har skabt en præmiepulje på HK$24,2 mio., hvor der er penge til de seks bedste. Vinderen hiver en check på hele HK$8.700.000(ca. 7.800.000 kroner) hjem.

Navigate