Store finaleborde til Rønnow og Rahbek

Selvom søndagens stod i Online DM’s tegn, så blev der naturligvis også spillet turneringer på PokerStars, og hér var Simon ‘IgorK’ Rønnow tæt på, at klonke en af de helt store sejre.

Helge Rahbek og Simon ‘Igork’ Rønnow spillede begge med i gårsdagens Online DM på Danske Spil i går, og specielt Rahbek gjorde en fin figur og var kun et mindre bad beat fra at klemme sig i pengene.

 

Lidt senere tog fynboen med den karakteristiske Tintin-med-fingrene-i-stik-kontakten-frisure dog revanche på Danske Spil, da han spillede sig hele vejen frem til finalebordet i den $109 dyre ‘Heavyweight’ Main Event. Rahbek endte på en fornem tredjeplads til fornemme $18.000.

 

Dét resultat formåede Simon ‘IgorK’ Rønnow dog at overgå i økonomisk henseende, da han i hyperturbo-turneringen ‘Sunday Supersonic’ på PokerStars også blev nummer tre, Her var der nemlig hele $24.497 til tredjepladsen.

 

‘NLunitDK’ tog den også hele vejen til finalebordet i den notorisk stærkt besatte $109 Sunday Rebuy. Her blev danskeren desværre offer for et grumt setup, da hans es-konge ramlede frontalt ind i esserne, som det ses hernedenfor. ‘NLunitDK’ fik $8.274 for en slutplacering som nummer fem.

 

 

Navigate