Streames MMA-fight mellem Alvarado og Busquet på Periscope?

JC Alvarado og Olivier Busquet skal i ringen i en MMA-kamp, hvor de hver især er stort ude på sig selv. JC Alvarado har lagt en afstemning på Twitter, hvordan folk helst vil have matchen streamet.

Sportsgrenen Mixed Martial Arts er en blanding af Thaiboxing, boksning, Brydning og Brazilian ju-jutsu og bliver udkæmpet i et bur.

 

Af en eller anden grund, har den vundet stor indpas i pokermiljøet, hvor Jesper ‘Kipster’ Hougaard er en stor fan, og hvor Sorel Mizzi og Brian Rast så sent som i december udkæmpede en drabelig match.

 

Den den næste store kamp mellem to pokerstjerner kommer til at stå imellem Olivier Busquet og JC Alvarado, og som altid i den slags grudgematches, så er der store summer på spil.

 

Alvarado skal således aflevere $150.000, hvis han taber, mens Busquet skal give Alvarado $120.000, hvis det går den anden vej.

 

Nu har JC Alvarado lagt en afstemning op på twitter, hvor han spørger sine followers, hvordan de helst vil have matchen streamet, og pt har flest sluttet op omkring den gratis tjeneste Periscope.

 

 

Question for those interested in watching my fight vs @olivierbusquet: How many of you would

— JC Alvarado (@JCAlvarado1) March 18, 2016

Navigate