Sunday Million slår alle rekorder i aften!

Søndagsklassikeren over dem alle, Sunday Million, har i aften 10 års jubilæum. For at fejre det med manér, har PokerStars klasket $10 millioner i den garanterede præmiepulje.

I 2011 vandt ‘First-Eagle’ fra Canada meriterende $1.146.574 i Sunday Million, hvilket stadig står som den største førstepræmie i turneringens 10-årige historie.

Dén rekord står imidlertid for fald, når PokerStars i aften fejrer Sunday Millions 10 års jubilæum, og ganske passende har smidt 10 million dollar i den garanterede præmiepulje.

 

I skrivende stund har over 10.000 spillere registreret sig til turneringen, og førstepræmien lyder på $1.151.092.

Som altid er buy in på $215, men til gengæld er der mulighed for at re-enter op til tre gange (indtil late-reg slutter tre timer inde i turneringen). Med den garanterede præmiepule in mente og med muligheden for at købe sig ind flere gange, så garanterer PokerStars, at der bliver tale om den største online-turnering i 2016.

 

Team PokerStars Pro, Jaime Staples, vil livestreame fra turneringen på Twitch, og han ser frem til den store begivenhed:
 
– Sunday Million jubilæumsturneringen er én af de største turneringer i pokerkalenderen. Når du smider 10 millioner dollar i præmiepuljen og over 1.000 gratis sæder via online satellitter, så er det en turnering, som alle pokerspillere skulle sigte efter at spille.

 

Hvis du ikke lige er i stand til at hive $215 op af muldvarpen, så er der hjælp at hente på PokerStars, hvor der hele dagen løber et utal af satellitter (helt ned til $0,55), og man kan kvalificere sig via $5 Spin & Go’s.

 

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Læs mere på PokerStars.dk her.

 

 

 

Navigate