Tallene er gjort op: ‘Isildur1’ rundede 18 millioner i vild august-rens

Viktor ‘Isildur1’ Blom vendte op og ned på en ellers stille highstakes-scene, da han i august hentede et beløb, der bringer minderne tilbage til før Black Friday.

August er et overstået kapitel og tallene er gjort op for highstakes-måneden, der gik. Der står Viktor ‘Isildur1’ Blom på det hele.

Som allerede beskrevet her på siden gik svenskeren i intensiv millionrens i månedens sidste to uger, men også resten af august stod i Bloms tegn.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-viktor-blom-isildur1/isildur1-fortsaetter-solid-heater-og-vinder-16-millioner-paa-to-uger”>‘Isildur1’ fortsætter solid heater og vinder 16 millioner kroner på to uger

Faktisk så meget, at svenskerens endelige resultat ligner noget, der kunne have fundet sted tilbage før 2011, hvor highstakes-scenen trivedes mest.

Over $2,7 millioner svarende til 18 millioner kroner vandt Blom fra sine modstandere på PokerStars i årets ottende måned, viser tal fra HighstakesDB.com.

Et utroligt resultat især set i lyset af, at det blev hentet i land på PokerStars, der ellers indtil for nylig var kendt som Full Tilts lillebror på highstakes-scenen. Resultatet giver Blom noget af en PokerStars-graf at kunne vise frem:

Månedens største vindere:

Månedens største tabere:

Navigate