Theo Jørgensen klar til ny boksekamp og hollandsk turneringsserie

I dag skal Theo Jørgensen i ringen mod komikeren Uffe Holm, hvorefter turen går til Amsterdam.

Tilbage i august proklamerede Theo Jørgensen pludselig, at han ville gentage den stort opsatte boksekamp fra 2009 mod Gus Hansen – denne gang skulle modstanderen bare hedde Uffe Holm.

Siden har der været stille om den forestående dyst, men nu fortæller Theo Jørgensen i en ny blog på Ekstra Bladets hjemmeside, at slaget skal stå i aften.

Boksekampen løber altså af stablen, selvom den danske Team PokerStars Pro ikke lægger skjul på, at boksekampen mod Gus Hansen for fem år siden ikke var den klogeste idé, trods at den endte med sejr til ham selv.

– Gå op i en ring og prøv på at smadre en god ven udelukkende, fordi gutten gav en flot stråle efter en squashkamp er denondenbrølme hjernedødt, som Theo Jørgensen udtrykker det i bloggen.

– At jeg så har præsteret at gentage kunststykket mod Uffe Holm, stikker jo alt hvad jeg ellers har lavet af stupide ting. Specielt fordi jeg nu ved, hvor hjernedødt hårdt det er og så bare en smule, fordi jeg også nu også ved, hvor fuldstændigt blottet for talent jeg er i den her sportsgren, tilføjer han.

Læs også: Nyt boksebrag: Theo og Uffe Holm skal i ringen mod hinanden

Gratis entre – hvis du har insider-viden
Som nævnt var førnævnte slagudveksling mellem Hansen og Jørgensen stort opsat, men det bliver ikke tilfældet med aftenens kamp mellem Jørgensen og Holm.

Faktisk er det ikke til at vide, hvor den skal afvikles.

– Kampen foregår kl 19.00 fredag. Hvis du kender en, der ved, hvor det foregår er der fri entre og gratis underholdning i maks. ni minutter, skriver Theo Jørgensen, der slutteligt også giver et indblik i sin poker-kalender for den næste tid,

– Jeg tager meget hurtigt efter kampen til Amsterdam Master Classic for noget højt cashgame, og derefter står den i december på afsavn af julekalender, når jeg er nede til EPT-festival i Prag i over en uge.

Læs også: Hollandsk November Niner flytter traditionsrig turnering

Master Classics of Poker begynder i dag og løber til og med den 29. november.

Du kan læse hele Theo Jørgensens seneste blog på Ekstra Bladet.

Navigate