Theo mindes gammel sjov historie om Gus

Team PokerStars Proen Theo Jørgensen faldt i går over en gammel video fra Pokernyhedernes PokerRadio, hvor han fortæller en fantastisk sjov historie om Gus Hansen.

Theo Jørgensen og Gus Hansen har været med i pokerverdenen i mange år efterhånden, og gennem tiden har førstnævnte fået mange rigtig gode historie om Gus.

På Theo Jørgensens Facebook fortæller han, at han for nylig blev mindet om netop en af disse historier, som han fortalte på Pokernyhedernes PokerRadio i 2009.

– Nogen mindede mig lige om den her, som skete for nogle år siden. Elskede ejerens bemærkning om to par, skriver han på sin Facebook.

I videoen ser man Theo Jørgensen, Uffe Holm og Gus Hansen, hvor førstnævnte altså fortæller en historie om Gus Hansen. Historien var fra en gang, hvor de var i Warszawa. Her var de på en restaurant, hvor ejeren var en kæmpe Gus-fan. Det kom der nogle utrolig sjove bemærkninger ud af.

Vores gamle læsere vil helt sikkert huske videoen, mens vores nye vil få fornøjelsen at se den for første gang. Ikke desto mindre, så er det en klip, der tåler et gensyn. Du finder den herunder.

 

Navigate