Theo om druk-PLO i Prag: Har fået fortalt, at jeg blev MVP

Theo Jørgensen deler i en ny blog en historie fra sidste måneds EPT Prag, der om end ikke profitabel blev mindeværdig for den danske pokerpro.

Vi skulle kun en uge ind i 2016 før vi blev beriget med den første underholdende historie fra en af poker-Danmarks fornemste storytellere, Theo Jørgensen.

Det sker i en ny blog på Ekstra Bladet, hvor i Jørgensen husker tilbage på sidste måneds EPT Prag, der ikke blev den store rensetur at skrive hjem.

Underholdende blev den dog alligevel for ’Sølvræven fra Greve’ og nu alle os andre, der indvies i et PLO cash-game Theo Jørgensen blev inviteret til af sin ven, WSOP-vinder Ville Wahlbeck og en række øvrige finske pokerspillere.

Spillet blev krydret godt op med en række druk-regler. Såsom, at sidder en spiller med en toer på hånden og vinder potten skal vedkommende tage et shot, samt to toere på hånden kræver, at seks mand drikker.

– Aftenen udvikler sig til at blive meget flot og har sidenhen fået fortalt at jeg blev valgt til MVP (Most Valuable Player, red.), konstaterer Theo Jørgensen tørt i bloggen, mens han da også indrømmer, at det muligvis var ham, der fik mest indenbords.

– Den tese føler jeg blev bekræftet da Ville sender mig et billede dagen efter. Specielt da vi snakker om en pokerhånd, jeg ikke helt kan huske, man trods alt ville mene, jeg under normale omstændigheder ville kunne huske siden jeg vandt €60.000 i den pot, skriver Jørgensen.

– Problemet for mig var ligesom i 2004, at jeg ser rigtig mange muligheder i de fire kort, når jeg er beruset så det store overskud holdt ikke hele rejsen.

Du finder hele bloggen, inklusiv omtalte billede, på Ekstra Bladet.

Navigate