Theo om private highstakes-spil: Ikke en fed tendens

Der er både gode og dårlige sider ved udviklingen mod, at de største highstakes-spil live bliver mere private, mener Theo Jørgensen.

Theo Jørgensen har også oplevet det fænomen, som Daniel Negreanu beskrev i en blog forleden, nemlig at highstakes-spillene live i højere og højere grad kun er for specielt inviterede.

Det fortæller den danske Team PokerStars Pro til Pokernyhederne.

– Det er selvfølgelig ikke en fed tendens, og man har også nogle gange set det ude til live-events, siger Theo Jørgensen og giver et eksempel:

– Jeg har prøvet at være nummer 1 på en venteliste i seks dage i træk til et €200/€400-spil i Monaco. Dem, der sluttede spillet klokken ged om natten, fik lov at starte spillet næste morgen.

En anden gang oplevede Theo Jørgensen det i Macau, hvor han netop havde sat sig ned i et stort PLO-spil. Der var to pladser åbne, men Theo får så at vide, at den plads, han har sat sig på, ikke var fri alligevel.

– Og det var altså casinoet, der sagde det til mig. Det lød jo helt vanvittigt. Men de havde så lige snakket med en, der var på vej, som de gerne ville have med.

De står ikke til det
Theo Jørgensen kan dog godt se nogle gode sider ved de mere private spil.

– Det, jeg godt kan lide ved det, er, at mange af dem, der ikke har lært at opføre sig ordentligt, nu lærer det lidt på den hårde måde. De bliver ikke inviteret, hvis ikke de opfører sig ordentligt. Dem, spillet genererer sig omkring, det gider de ikke stå til. De vil også gerne hygge sig.

Hvorfor tror du, det er kommet dertil?

– Jeg tror, at ham eller dem, der er dårlige, i højere grad nu godt ved, de er dårlige. Det har de nok ikke tænkt så meget over før. Og så tager de sig pludselig nogen rettigheder, siger Theo Jørgensen og fortsætter:

– Man kan også se det ved noget af det, Gustav har spillet med i i Macau, hvor han skulle være inviteret. Det bliver han, fordi han er sjov, hyggelig og sympatisk at være sammen med, hvor nogle af de andre måske er mindre underholdende.

Navigate