Thomas Lyngvang nakker Highrollerturnering i Marbella

Esbjergs Stolthed, Thomas Lyngvang, sikrede tidligere i dag sejren i Estrella Poker Tours highroller-turnering i Marbella.

Mens alverdens pokerjournalisters øjne er rettet mod Las Vegas, så har et sjak danskere i skyggen af WSOP sneget sig til den spanske kystby Marbella for at spille både UKIPT og Estrella Poker Tour.

 

Jesper Arntfelt og Rasmus Agerskov cashede i UKIPT Main Event i går, og i dag spillede Thomas Lyngvang så finalebord i Estrella Poker Tours €2.000 dyre Highrollerturnering, og her gik det hverken værre eller bedre, end at Lyngvang tog hele skidtet ned og scorede førstepræmien på €64.500.

 

– Jeg spillede ganske solidt blandet med lidt skrub på de rigtige tidspunkter, lyder det med et grin, da Pokernyhederne fanger Lyngvang for en kommentar.

 

Han fortæller, at han blandt andet var heldig at vinde en all in preflop med KK mod AA på finalebordet, men så til gengæld også tabte en række potter, hvor han foran.

 

– Der var to, der var gode, men ellers var det generelt en blød tour, hvor der var en del gode spots på finalebordet. Jeg fik en ret stor gave da vi var fem tilbage af Felix Schmidt, hvor jeg vinder en gigant pot hvor jeg flopper stregen på konge-dame-ti og han semi-spewer den ind med sine to knægte.

 

Lyngvang gik ind til den afsluttende heads up med et gigantisk chiplead, hvor han sad med 3,2 millioner chips af 3,5 millioner i alt.

 

– Han doblede så med A4 mod min Q7 ret hurtigt, men vi røg så efterfølgende ind på et J46-flop med to klør flop. Jeg holdt hjem med 88 mod hans ti-fire i klør.

 

Der skal her fra redaktionen lyde et stort tillykke til Thomas Lyngvang med den flotte sejr.

Navigate