Tidligere Facebook-chef taler ud om eksklusivt homegame

Phil Hellmuth er en af de få proer, der kan få adgang til et lokalt homegame med nogle af Silicon Valleys største iværksættere.

Silicon Valley i det nordlige Californien er blevet et epicenter for de største internetbaserede virksomheder i verden. Og naturligvis har industriens magtfulde mænd deres eget poker-homegame.

Det fortæller web-entreprenøren og den tidligere Vice President hos Facebook, Chamath Palihapitiya, om i et nyt interview med Business Insider.

Palihapitiya er selv vært for et pokerspil i hjemmet i Palo Alto, Californien, hvor klientellet er en lang række stiftere af succesrige startup-virksomheder.

Heriblandt kan således nævnes Dave Goldberg (SurveyMonkey-direktør), Jason Calacanis (en af hovedaktørerne under dot-com-bølgen, samt en, der tidligt profiterede på udbredelsen af blogs) og stifter af det virtuelle forretningsværktøj Yammer, David Sacks.

– Det var meningen, at 9 eller 10 af de mest konkurrencemindede personer i Silicon Valley skulle samles og spille poker. Det er super sjovt, når du får alle de her konkurrencemennesker sammen om et bord, siger Chamath Palihapitiya til Business Insider.

Hellmuth er imponeret
En gang imellem sniger sig også en pokerpro med i det eksklusive selskab. Ingen ringere end Phil Hellmuth hører hjemme i Palo Alto og er en god ven af Palihapitiya, hvorfor han over en årrække på mindst tre år har været fast deltager.

– Generelt set er store forretningsmand fantastiske pokerspillere. Der er en grund til, at de her gutter har tjent så mange penge i den virkelige verden. De samme evner relaterer sig til poker, siger Hellmuth om spillet, som meget muligt kan være det samme, han tidligere har fortalt om i korte brudstykker.

Læs også: Hellmuth renser af i saftigt nabospil

Hvilke takster, der spilles med i et homegame drevet af internetmillionærer, vil værten ikke ud med, men det bliver røbet, af bluffs til en værdi af $10.000 ikke er sjældne.

Chamath Palihapitiya skulle efter sigende være god for over en milliard dollars. Han spillede med i The Big One for One Drop i 2012 og har tidligere præsteret et dybt run ved WSOP Main Event 2014.

Han driver i dag venturekapitalist-virksomheden Social+Capital og har udover Facebook tidligere været hos medievirksomheden AOL.

Læs også: Hellmuth skiller sig af med sine WSOP-armbånd

Artikelfoto: Wikipedia.org.

Navigate