Tidligere Pokerchef lægger sig i stilling til ny Vegas-tur

Emil Petersen og holdkammeraterne har lagt sig i en meget favorabel position forud for finalen ved årets DM i holdpoker, der nærmer sig med hastige skridt.

Afgørelsen ved årets Danske Spil Poker DM i for hold er lige rundt om hjørnet. Finalen spilles på lørdag, hvor vi kender den nyeste vinder af en DM-titel i poker.

Først skal finalisterne dog findes, hvilket sker i aften, hvor de to sidste turneringer i semifinalen spilles. Her finder vi ud af, hvilke i alt fire hold, der går videre fra henholdsvis gruppe A og B.

En af dem, der ligger lunt i svinget er ‘RazorManiacs’, der med 30 point har samlet flest point af alle semifinalister og dermed fører gruppe B.

Førerholdet består af spillerne ‘Denn1s_DS’, ‘MBeyer18’, ‘jonashk’ og så Emil ‘Donkkick’ Petersen, der tidligere har været med på en af Danske Spils Pokerchef-ture og igen kan se frem til en Las Vegas-tur, hvis han og holdkammeraterne stiger til tops.

Sådan ser stillingen ud i gruppe A:


Og gruppe B:

Der spilles to turneringer i hver runde, hvoraf sidste runde er i aften. Det er muligt at vinde op til syv point i en turnering, hvorfor det maksimale antal point til et hold per runde er 14.

<a” href=””https://poker.danskespil.dk/kampagner/hold_dm_semifinaler”>Du kan læse mere om DM i poker for hold på Danske Spil Pokers hjemmeside.

Navigate