Timex svines til af Aussie Million-bøddel

’Timex’ har cashet for over $12 millioner i livetours, men blev elimineret fra Aussie Million tidligere i dag. Exitet affødte en stikpille på Twitter, som hans bøddel tog ilde op.

Vi skal ikke gøre os klogere end Mike ’Timex’ McDonald, når det kommer til turneringspoker, og kan dermed ikke sige om hans modstander vitterlig var helt væk, da han eliminerede canadieren ved dagens Aussie Millions Main Event.

Det var i hvert fald efterfølgende ’Timex’ vurdering, men lad os starte med hånden.

 

’Timex’ åbnede fra middle position til 2.600, og kaldte efterfølgende et 3-bet, da hollandske Daniel Reijmer gav på nakken til 6.500.

 

Timex svines til af Aussie Million-bøddel 1 Timex svines til af Aussie Million-bøddel 2 Timex svines til af Aussie Million-bøddel 3

 

På floppet checkkaldte ’Timex’ et bet på 5.500, og hang dermed stadig på, da turn faldt:

 

Timex svines til af Aussie Million-bøddel 4

 

’Timex’ valgte endnu engang at checke, men da Reijmer bettede 12.000 ud, svarede han igen med et all in 55.000 chips. Hollænderen fandt et kald frem, og så kunne de to spillere ellers vende deres kort om på ryggen og lade resten være op til dealeren.

 

Timex

 

Timex svines til af Aussie Million-bøddel 5 Timex svines til af Aussie Million-bøddel 6

 

Reijmer

 

Timex svines til af Aussie Million-bøddel 7 Timex svines til af Aussie Million-bøddel 8

 

‘Timex’ skulle altså undgå alle ottere og næsten alle hjertere, men det lykkedes ikke, da hjerter dame sejlede ind på river.

 

Exitet behagede tydeligvis ikke ’Timex’, som efterfølgende lod sin frustration komme til udtryk på det sociale medie Twitter, men Daniel Reijmer var hurtig til at svare igen, som det ses ud fra dette screenshot.

 

Navigate