To særprægede danske søndagssejre på PokerStars

To danskere tog sig af de mere specielle søndagsturneringer i nat. Den ene besejrede et kæmpefelt, den anden hentede en utrolig timeløn.

Mens WSOP Main Event i aftes og i nat blev skudt i gang var det på med arbejdstøjet herhjemme i Danmark for de danske turneringshajer, der har valgt at droppe Las Vegas for i år.

Det indbragte i nat to flotte danske søndagssejre i to af nettets mere særlige søndagsturneringer.

Først og fremmest stod ‘andersbisse’ for sejren i den absolut hurtigste store søndagsturnering, $215 Sunday Supersonic, der efterhånden har fine danske traditioner.

På sølle én time og 55 minutter klarede danskeren sig forbi 1068 modstandere og kunne for den bedrift indkassere hele $37.746 svarende til en timeløn på lige over det halve.

I Sunday Storm blev det også til dansk sejr, men til en noget værre timeløn, selvom gevinsten ikke var meget mindre.

For at nuppe førstepladsen her måtte danske ‘J. Vestlev’ nemlig kæmpe sig forbi et kæmpefelt på 28.021 deltagere, inden han eller hun efter næsten 10 timer kunne finde frem til præmien på $24.607.

Resultatet af Sunday Supersonic:

<span style=””border-collapse: separate; font-family: Helvetica; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; widows: 2; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none; -webkit-text-size-adjust: auto;”>

Navigate