Tollerene: Spillene er blevet hårdere, men de er stadig meget lukrative

Den canadiske highroller Ben ‘Bttech86’ Tollerene vil gerne give Phil Galfond ret i, at de store nosebleed-takster er blevet værre, men han mener stadig, at det er et meget lukrativt og blødt spil.

Tidigere på måneden udtalte den amerikanske PLO-chef Phil Galfond, at nosebleed-taksterne var blevet meget værre, og det var svært at få store spil til at køre.

Læs også: – Nosebleed-taksterne er blevet meget værre

Ben ‘Bttech86’ Tollerene er selv fast inventar på de højeste PLO-borde på nettet og har været det i flere år. Han synes dog ikke tingene står så skidt til som Galfond siger.

– Det kommer an på, hvis perspektiv du kigger ud fra. Jeg synes stadig spillene er gode. $25/$50 kører hele tiden. $100/$200 har ikke kørt helt så konsekvent, men hver måned har vi haft et spil. Det kommer og går. Nogle gange spiller vi tre uger i træk, og så spiller vi ikke i en måned eller noget, fortæller han til PokerNews og fortsætter.

– Det er helt sikkert blevet hårdere. Alt online poker bliver hårdere og kører i den retning, men jeg synes på ingen måde, at det er dødt. Det er stadig meget lukrativt, et ret blødt spil.

Ligesom Galfond så udtaler Tollerene sig også om, at de største spil generelt er rykket fra Full Tilt til PokerStars. Her mener han, at Gus Hansen og Viktor Blom har en stor betydning.

– Spillene har stort set forladt Full Tilt. Det eneste der holdt dem der, var at vi havde $500/$1000 CAP. $400/$800 kørte aldrig, og vi havde $200/$400 CAP, der var virkelig det eneste på Full Tilt der kørte, og de kørte næsten altid omkring Gus Hansen og Viktor Blom. Gus og Viktor spiller ikke rigtig online mere, og de har fjernet de stakes, og jeg tror det næste skridt er, at de faktisk også fjerner $250/$500.

Du kan læse hele interviewet med Tollerene på PokerNews, hvor han også giver sit bud på de bedste PLO-spillere i verden. 

Navigate