Tre danskere fik penge med hjem fra verdens største live-pokerturnering

Det var lige før vi fik en dansker med videre til dag 3 af den kæmpestore WSOP Event 5, men det blev ved en sekundær placering.

Indtil for et par dage siden lød rekorden for verdens største live-pokerturnering målt på antal deltagere 8773.

Den hedder nu 22.374, hvorfor det må have været forventet, at den $565-dyre WSOP Event 5 kaldet The Colossus kunne bringe logistiske og praktiske overraskelser med sig undervejs.

Alligevel har turneringen og WSOP-ledelsen måtte stå mål for en del kritik for lange køer og uprofessionel håndtering heraf.

Senest har WSOP-deltagerne ytret deres utilfredshed med præmiestrukturen, der giver lidt over 5% af præmiepuljen til vinderen. Normalt ligger førstepræmierne i WSOP-regi på lige over 20%.

Ikke desto mindre skal turneringen naturligvis afvikles, men det bliver desværre uden en dansk vinder. Tre danskere var med videre til dag 2, der blev færdiggjort her til middag, dansk tid, men ingen af dem er i besiddelse af en billet til dag 3.

Først bustede Rune Andersen på en 1583. plads til $1957, noget senere måtte Chris Hansen takke af på en 784. plads til $4027 og slutteligt blev Sofus Majgaard frataget WSOP-drømmen kort før lukketid på en 529. plads til $5000 – næsten ti gange indskuddet.

506 spillere er videre til dag 3. Forrest er amerikanske Valentin Vornicu med et massivt chiplead, mens toppen af chipcounten er fri for de helt store navne. På en 19. plads finder vi dog Mike ‘GoLeafsGoEh’ Leah.

Der er $638.880 til vinderen.

Navigate