Twitch-ikoner livestreamede og gik dybt i PokerStars’ torsdagsflagskib

Jason Somerville og Jamie Staples’ mange Twitch-følgere fik spænding for alle pengene, da de to livestreaming-stjerner i går begge gik dybt i en af nettets største turneringer.

Meget tyder på, at livestreaming-tjenesten Twitch er kommet for at blive i onlinepoker-verdenen, men det kræver, at de mange populære turnerings-’streamere’ rammer et stort finalebord i ny og næ for at give følgerne spænding.

De to mest populære poker-streamere Jason Somerville og Jamie Staples har således bygget store dele af deres følgerskare på henholdsvis et livestreamet finalebord i Super Tuesday og hele to livestreamede sejre i The Big $109.

Læs også: Ny PokerStars Pro fejrer sponsorat med stor livestreamet sejr

Og i går kombinerede de to PokerStars-sponsorerede Twitch-foregangsmænd for første gang spændingen, da de begge formåede at gå rigtigt dybt i nettets største torsdagsturnering, Thursday Thrill.

Begge de to populære streamere kunne give deres følgere ‘full coverage’ fra starten af turneringen og indtil der blev taget hul på top-30.

Her måtte Somerville give op, men Staples formåede at tage seerne helt til finalebordet, hvor han til sidst måtte takke af på en sjetteplads til $15.600 inklusive bounties.

Nåede du ikke at følge med kan du genopleve både Somerville og Staples’ streams herunder. Undervejs formåede Somerville i øvrigt også at ramme – og vinde – en $100 Spin&Go med en $2500-jackpot.

Link til Jamie Staples’ Twitch-profil.

Link til Jason Somervilles Twitch-profil.

Artikelfoto: Jamie Staples og Jason Somerville.

Navigate