Tysker fuldender fantastisk EPT-år med kæmpe Highroller-sejr

Rainer Kempe vandt i nat EPT Prag €25.500 Single-Day Highroller til hele €539.000, hvilket fuldender et helt i gennem imponerende år, hvor det er blevet til flere store finaleborde.

Inden i år var der nok ikke mange pokerfans, som kendte vildt meget til navnet Rainer Kempe, men det er der blevet lavet om på.

Han startede året ud med at tage en andenplads i et Aussie Millions-sideevent til $76.135. Herefter ramte han to mindre sideevent-finaleborde ved EPT Grand Final. I sommers tog han så turen til Las Vegas, hvor han lavede et WSOP-finalebord. 

Det hele tog dog først for alvor fart, da han igen ramte europæisk grund til EPT Barcelona. Her kom han ind på en femteplads til €324.400. Næste EPT-stop var Malta, hvor han igen tog sig af en femteplads ved Main Event. Denne gang gav det en udbetaling på €161.340. Midt i november tog han så til Canada, hvor han fik bronze ved en WPT-turnering.

Sejren udeblev dog i alle de turneringer, men den fik han istedet i nat. Tyskeren gik nemlig hele vejen i den vanvittigt hårde PokerStars EPT Prag €25.500 Single-Day Highroller til €539.000.

Turneringen havde 80 entries, hvor det ene store stjernenavn afløste det andet. Finalebordet talte blandt andre Tobias Reinkemeier, Adrian Mateos, David Yan og Luuk Gieles.

Til sidst stod titlen dog mellem Kempe og den franske forretningsmand Jean-Noel Thorel, hvor altså Kempe som bekendt trak det længste strå. Thorel fik dog en ganske fin trøstepræmie på €383.200. 

Artikelfoto: PokerStarsblog.com 

Navigate