Ud af det blå: Gus Hansen er døgnets mest vindende på nettet

Gus Hansens pludselige Full Tilt Poker-comeback var ikke en enlig svale. I går og i nat var han tilbage på sitet med en flot gevinst til følge.

Da Full Tilt Poker i sidste måned brød med Gus Hansen og Viktor ‘Isildur1’ Blom efterlod det highstakes-scenen som ét stort spørgsmålstegn.

De to skandinaviske profiler var kendt som de største aktører på de dyre borde, og hvis de ikke længere var sponsorerede af sitet, ville de så overhovedet være at finde der fremover?

Svaret på det spørgsmål er ja. I denne uge gjorde Gus Hansen comeback under sit civile navn, som er det, han altid har optrådt under på Full Tilt Poker.

Med andre har han ikke skulle igennem et brugernavns-skift ligesom tidligere Full Tilt Poker-kolleger som Phil Ivey og Patrik Antonius (nu ‘Polarizing’ og ‘FinddaGrind’).

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-full-tilt-poker-gus-hansen/gus-hansen-i-online-comeback-for-foerste-gang-siden-full-tilt-brud”>Gus Hansen i online-comeback for første gang siden Full Tilt-brud

Og comebacket fra ‘The Great Dane’ var ikke en enlig svale. Heller ikke selvom det i første omgang blev til et tab på en kvart million kroner.

I går var Gus Hansen igen at finde på sitet, hvor han satte den mystiske tysker ‘SanIker’ stævne.

På et 2-7 Triple Draw nuppede Gus Hansen således $200.000 fra sin tyske highstakes-kollega, hvorefter de skiftede bord og ‘SanIker’ tog $80.000 tilbage.

Inden de to takkede af duellerede de imidlertid på et sidste bord, hvor Gus Hansen igen trak det længste strå og slutteligt kunne logge af med et plus på $148.000 ifølge HighstakesDB.com.

Det gør Gus Hansen til døgnets mest vindende på nettet.

Navigate