Udenlandsdansker med tre finaleborde under APT Cebu

Danske Michael Kim Falcon leverede en fremragende præstation under sidste uges APT-stop på den filippinske ø Cebu.

Mens sidste uges EPT Dublin blev karakteriseret af manglende danske resultater, generel tristesse og i bedste fald kan få mærkatet skuffende, så havde udenlandsdanskeren Michael Kim Falcon anderledes travlt med at klonke finaleborde på den anden side af jordkloden.

 

Under APT Cebu på Filippinerne lykkedes det nemlig ikke blot for Michael Kim Falcon at ramme ét finalebord, men hele tre af slagsen.

 

Den danske turneringshaj lagde ud med at spille sig hele vejen frem til heads up’en i en NLHold’em Head Hunter Bounty-turnering, hvor han dog måtte se sig besejret af japanske Iori Yogo. Andenpladsen gav 182.600 filippinske pesos, hvilket svarer til 26.000 kroner.

 

Michael Falcon var dog langt fra mæt af poker. Dagen efter lykkedes det ham nemlig at spille sig på finalebordet i turneringsseriens Main Event.

 

Med tre mand tilbage var danskeren blev short og skubbede derfor stakken til midten med ti-otte suited, men blev kaldt af Alex Wards konge-seks i samme farve. Dealeren vendte en konge som det første kort, og da resten af boardet ikke bragte brugbare kort for Michael Falcon, måtte han tage til takke med en tredjeplads til 723.000 filippinske pesos (103.000 kroner).

 

Michael Falcon sluttede af med endnu en tredjeplads i en ₱ 15,000 +1,500 NL Hold’em-turnering, hvilket gav ₱ 96,400 (13.750 kroner).

 

Det er i øvrigt ikke første gang, at Michael Falcon gør det godt på Filippinerne. Sidste år hentede han en sejr ved WPT National-serien i Paranaque City, ligesom han i sommer vandt en event ved APT Poker Weekend Series i Manila.

Navigate