Ustoppelige O’Dwyer vinder over seks millioner på en dag

Turneringschefen Steve O’Dwyer bliver bare ved med at lave store resultater. I nat vandt han således PCA Single Day $50.000 Highroller til næsten en million dollars.

Tidligere på ugen skrev vi her på Pokernyhederne et portræt om Steve O’Dwyer og hans vej til Higholler-tronen. Den artikel er bestemt ikke blevet mindre relevant efter nattens resultat.

Læs også:
Steve O´Dwyer vilde vej til Super Highroller-tronen

Den irske pokerhaj bliver bare ved og ved med at lave store resultater. For få dage siden fik han en fjerdeplads i den store WPT $200.000 Super Highroller i Filippinerne til $953.700. Det cash kom ovenpå en december, hvor han steg til tops i EPT Prag €50.000 Single Day Highroller til €746.543. 

Nu har han så gjort det igen til PCA, hvor han har vundet PCA $50.000 Single Day Highroller. Den amerikanske gigangchef satte således et 80 entries stort felt på plads, hvilket gav en førstepræmie på fuldfede $945.495.

Sejren kom i hus efter at have overvundet en stærkt finalebord med folk som Erik Seidel, Isaac Haxton, Bryn Kenney og Connor Drinan. Sidstnævnte endte han heads-up med, hvilket gav en udbetaling for andenplads på $870.625 for Drinan. 

Navigate