Vejrudsigten for vinteren 2019-2020: Mindst 3 meter sne

0
94
Hård vinter

DMI tager fejl – Vi får en meget hård vinter i vinteren 2019-2020!

Der kommer løbende pessimistiske vejrmeldinger fra DMI i pressen, og sensationsmedierne. Sagen er at det bliver præcis det modsatte.

Peter Tanev kan godt begynde at indkøbe arktisk vintertøj

TV2’s dramaqueen Peter Tanev kan godt begynde at bruge sine albuer og se at få booket scene-tid i god tid. Også selvom vi ved at han overtager vejret når der sker sager.

Tanev er jo kendt for at smide alle de “almindelige” vejrfolk ud for selv at tage sig af de vejrfænomener som har de største seertal.

Vi får op til 3 meter sne og massive snedriver

Hvis man har set mængden af nedfaldne bog i år, tegner der sig et dystert billede. I år er der usædvanligt mange af dem overalt, men folk bemærker dem ikke.

Alt går istå, man kan lige så godt være forberedt

En god ting er at handle konserves allerede nu og fylde sine lagre op. Husk for guds skyld tændstikker, tæpper, batterier, lommelygte, skovl og lightere. En anden god ting er at have en nødhjælpskasse liggende (plastre, saks, forbinding, gaze osv.).

Går strømmen, så handler det om ren overlevelse, for temparaturerne kommer over de -20c på de dage hvor det går vildest til. Glem bilen, den kommer igen vegne, så det vil være en god idé at have bobslæden, slæden og snescooteren klar.

Du skal allerede nu pakke en kuffert med alle ovennævnte ting og glem ikke radio’en. Du skal sørge for at have en gryde hvor du kan opvarme sne til vand og varme drikke.

Når al kommunikation forsvinder har du kun Danmarks Radio til at holde dig informeret.

Grin du bare ad os, du bliver klogere 🙂

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her