Video: Se Bellande og gambler-legende spille highstakes pool

Jean-Robert Bellande og Archie Karas er ofte stødt sammen omkring et pool-bord med store beløb som indsats. En duel fra sidste år er blevet fanget på kamera.

Jean-Robert Bellande og Archie Karas er begge personligheder, der har en særlig plads i poker og gamblingens historiebøger, så når de to støder sammen kan det kandidere til kræs for kendere.

De to karismatiske spillefugle har igennem en længere årrække spillet pool om store summer og nu er det muligt at få et nærmere kig på, hvordan det har båret sig ad.

En video fra sidste år har fået nyt liv på pokerforummet TwoPlusTwo.com. Det drejer sig om en pool-duel mellem Bellande og Karas om $500 per spil.

For en håndfuld år siden omtalte vi her på Pokernyhederne, at de to duellanter havde været oppe at spille om $800 per spil.

Læs også: Jean-Robert Bellande vil giftes med Vanessa Rousso

Mens de fleste poker-interesserede formentlig er bekendte med Bellande kan Karas være et mere ubeskrevet blad. Det er han dog langt fra i den bredere gambling-verden, hvor græsk-amerikaneren er så tæt på en legende som man overhovedet kan komme.

Karas er hovedpersonen i en af de mest kendte og historiske Las Vegas-anekdoter, der fortæller, at Karas tilbage i halvfemserne angiveligt spillede $50 op i over $40.000.000 – og tabte det hele igen.

Du kan se pool-matchen mellem Bellande og Karas her:

Navigate