Vind en nat med ‘Jungleras’: Esserne knækket i aftenens sidste hånd!

Med 5000 kroner på kontoen er Tim Larsen og ‘Jungleras’ klar til at skyde raketten i gang i endnu en udgave af Danske Spil Pokers ‘Vind en nat med en pokerhaj’-koncept. Pokernyhederne følger hele aftenen.

Oprindelig artikel
Der har været masser af succes i de seneste to udgaver af Danske Spil Pokers ‘Vind en nat med en pokerhaj’-koncept, hvor en heldig vinder i selskab med den tidligere danmarksmester Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen har fået 5000 kroner at spille for.

Begge gange er startkapitalen forvandlet til mere end 12.000 kroner. Så mon ikke, der er håb om endnu et godt resultat for aftenens vinder Tim Larsen og ‘Jungleras’, der har sat gang i aftenens spil.

Tim Larsen spiller mest turneringspoker, men har også prøvet sit held af i cashgame-poker, så formentligt kommer begge pokertyper i spil i løbet af aftenen.

Tim Larsen er i øvrigt fra Frederiksværk og har spillet poker i 13 år på det, han kalder hobbyplan. Hans forventninger til i aften er især at få lidt tips til sit cashgame-spil.

– Der har jeg fået et par hak i tuden et par gange, så det er nok der, jeg har mest at lære, fortæller Tim Larsen.

Makkerparret har i første omgang kastet sig over et par NL50-borde. Med en fornuftig start.

– Jeg tror, vi er halvanden dollar oppe, smiller Tim Larsen om aftenens indledning.

Pokernyhederne følger ‘Vind en nat med Jungleras’ hele aftenen, så bliv for siden for løbende opdateringer fra aftenens spil.

Opdateret 17.25
Der bliver stille og roligt spillet lidt ekstra skillinger ind på Tim Larsens konto i øjeblikket.

Status efter en god halv times spil er, at de 2 gange $50 på de to NL50-borde, er forvandlet til henholdsvis $99 og $63.


Blandt andet efter en fin hånd, hvor makkerparret rammer to par på river med QJ.

Foreløbigt er det planen, at ‘Jungleras’ fortsætter med at rådgive aftenens vinder om cashgamet. Men senere skal de to også i gang med turneringspokeren.

Blandt andet fordi Danske Spil Poker i dagens anledning har en dobbelt-garanteret præmiepulje i turneringerne ‘The Jab’, ‘The Contenter’ & ‘The Uppercut’, hvor der er henholdsvis 20k, 40k og 100k dollars i præmiepuljer.

Så der bliver helt sikkert noget at skyde efter for makkerparret, der altså foreløbigt er kommet godt fra start.

Opdateret 17.57
De gode takter fortsætter her på First Hotel i København, hvor Tim Larsen og Rasmus ‘Jungleras’ skal forsøge at spille sig til et overskud på førstnævntes konto på Danske Spil Poker.

Senest var de involveret i en stor hånd, hvor de i bigblind får den dejlige hanske:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 1 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 2

Makkerparret vælger at re-raise en modstander, der har åbnet fra cutoff. Modstanderen fire-better til $14, og så starter dialogen.

– Hvad gør vi så nu, lyder det spørgende fra Tim Larsen.

– Ja, det er et godt spørgsmål. Han fire-better nok ikke med hvad-som-helst, men omvendt er es-konge suited virkelig en stærk hånd. Det er all-in eller fold, lyder vurderingen fra ‘Jungleras’.

Tim Larsen vælger at sende stakken til midten og bliver kaldt.

Et es på floppet gør ‘Jungleras’ sikker i sin sag.

– Sådan. Så kan ikke gøre noget med sine damer, spår den tidligere danmarksmester, inden vi får afsløret, hvad modstanderen sidder med.

Og ganske rigtigt. To damer bliver vist op, men de duer ikke mod Tim Larsens par i esser. Pæn pot til makkerparret, der nu nærmer sig en profit på $100, svarende til to buyins på NL100.

Opdateret 18.32
Så er der kommet gang i turneringspokeren for aftenens makkerpar. En turnering med et buyin på $109 er det blevet til – og med en garanteret præmiepulje på $20.000, så skal der nok være en $4-5000 på toppen.

Dem satser vi på, at Tim Larsen kan sætte ind på kontoen senere på aftenen. 


Lige nu er der gang i både turneringer og cashgames.

Opdateret 19.53 

Så er der fuldt fokus på turneringer.

Cashgame-sessionen endte med et plus på lige knap $100, hvorfor den første turnering i realiteten er ‘gratis’ for makkerparret.

I den turnering ligger Tim fint med i 11.500 – et lille plus i forhold til startstack på 10.000.

Der er dog lagt op til langt mere action fra nu af. Makkerparret har nemlig lige registreret til tre større turneringer med start her klokken 20, så nu skal a-gamet for alvor findes frem.

Opdateret 20.20
Det er blevet tid til en af de mest klassiske updates fra ‘Vind en nat med en Pokerhaj’ – nemlig ‘uden mad og drikke, duer helten ikke’-updaten.


Og lige nu er der lige så meget gang i spisningen som i pokerspillet. Der er nemlig blevet serveret en omgang burgere, med fritter og milkshakes.

Vi krydser fingre for, at den kulinariske indsprøjtning kan give skrub i programmet, der lige pt. ser således ud.

– $109
– $100  
– $22 (The Contender – $40k guarenteed)  
– $5,50 (The Jab – $20k guarenteed) 

Opdateret 20.47
Øv. Det er den korte udgave af, hvordan det pt. går for dagens makkerpar på First Hotel.

Først misser Tim og ‘Jungleras’ et kæmpe-draw, da de kommer all-in på følgende board:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 3 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 4 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 5 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 6

med:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 7 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 8

Modstanderen har 45o, men ingen hjælp til vores helte trods et jævnt stort antal outs.

Kort efter er den gal igen, da makkerparret får damerne og raiser i den $109-turnering, hvor vi efterhånden ikke var langt fra aftenens første cash.

Kun bigblind kalder, og flopper slår T74. Et Check-bet-allin og et kald senere, kan vi konstatere, at bigblind har floppet to par med 74 på hånden.

Igen hjælp til Tim og ‘Jungleras’, der dermed er ude af den ene af de fire turneringer, der var på programmet. 

Opdateret  21.43
Uheldet fortsætter desværre for Tim Larsen og Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen, der forsøger at få Tims rulle på 5000 kroner til at yngle.

Efter en succesfuld start med pæn profit i en omgang NL-cashgame har makkerparret de seneste par timer været ramt af uheld.

For få øjeblikke siden var den så desværre gal igen, da Tim og ‘Jungle’ ellers ramte No Limit Holdems bedste starthånd i form af to smukke esser.

Efter en større omgang action kom de all-in mod:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 9 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 10

der har et farvetræk efter flop og desværre rammer på turn.

Dermed exit i en $55-buy-in turnering.

– Det kører ikke rigtig, lyder det fra hotelværelset, hvor status nu er, at de to fortsat mangler et turneringscash, men at der heldgivis stadig er gang i tre turneringer, hvor chancerne for det helt store resultat altså er til stede. 

Opdateret 22.08
Så sker der ting og sager på First Hotel.

Ramus ‘Jungleras’ Nielsen og Tim Larsen er for alvor ved at få fat. Og det er både med godt spil og en lille portion held.

– Vi river dem jo midt over nu, lyder det entusiastisk fra ‘Jungleras’, der har brugt de seneste 10-15 minutter på at give knuckles til Tim igen og igen.

Og det er der god grund til. Vi har vel registreret fem doblinger i de tre igangværende tours på meget kort tid.

Enkelte helt ‘efter bogen’ med JJ all-in pre mod A8s – men der var også lige en frækkert af en dobling, hvor makkerparret kommer ind med:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 11 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 12

på et board, der viste:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 13 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 14 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 15 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 1

Modstanderen har turnet nutflush med:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 2 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 18

Men hvad gør det, når river giver makkerparret fuldt hus med:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 9

– Men kan jo altid ramme, lyder det lunefuldt fra Tim Larsen, der heller ikke har været i tvivl, at det var nu, raketten for alvor skulle skydes i vejret.

Det er nemlig drengenes ‘lykketime’

– Vi har hele tiden sagt, at det var mellem 22 og 23, at vi ville peake, så det passer jo perfekt.

Opdateret 23.06
Efter en særdeles vellykket times spil mellem 22 og 23, så har vores helte på First Hotel været inde i et regulært uvejr efter pausen.

Vi nævner i flæng. Først må Tim og ‘Jungleras’ folde bønderne preflop efter en solid omgang action. I hånden lige efter får de så bønderne igen, kommer all-in og taber desværre et flip til Es-konge.

Dernæst taber de KJs all-in preflop mod A9 og buster en turnering.

Og så rammes de ned for alvor, da de med KQ ender all-in pre mod KJ, der rammer J. Bust i endnu en turnering, og nu har makkerparret blot to skud tilbage i turneringsbøssen.

 
Der tænkes nu over, hvad der er den bedste strategi for de tilbageværende turneringer – og de skillinger, der står på kontoen.

Makkerparret har fundet frem til, at det giver god mening at låse nogle af pengene til et turneringsskud søndag, så uanset hvordan aftenene ender, så har Tim Larsen altså også lidt lir til søndagen. 

Opdateret 23.22
Det fortsætter desværre med uturen for aftenens makkerpar. To store pots ryger desværre den forkerte vej, og ingen af gangene kan siges at være uheldig, men til gengæld store setups.

Først kommer Tim og ‘Jungleras’ ind med QQ vs AA for 20 bigblinds, og kort efter så kommer de all-in igen med AKs. Men denne gang er de så oppe mod KK. Ingen hjælp nogle af gangene, og så er det desværre to pokerspillere, der er short i de tilbageværende turneringer.

Men hey – a chip and a chair, som man siger. Det store cash kan stadig nåes, selvom det er ser svært ud. 

Opdateret 00.13
– Alt er lort!

Så kontant er meldingen fra Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen her efter mere end 7 timers spil på First Hotel.

Vi er nede på to borde for vores helte. Ét turneringsbord – en $55 buy-in turnering – og et NL100-bord.

Så vi skal med andre ord have gang i et godt comeback, hvis aftenen skal ende med et plus på kontoen for Tim Larsen, der startede aftenens spil med en rulle på 5000 kroner.

– Vi gemmer alt skrubbet til imorgen, er aftenens makkerpar dog enige om – med henvisning til den $100-turnering, som Tim Larsen allerede har registreret sig til søndag aften. 

Opdateret 00.37
Efter et par timer med nedadgående kurve for Tim Larsen og ‘Jungleras’, var det lige ved at se ud som om, at aftenens makkerpar skulle have gang i det store comeback.

En vellykket PLO-raket var i gang, hvor drengene var gået fra $60 til små $300. Men så gik det galt i en stor, stor pot, hvor Tim og ‘Jungle’ flopper et kæmpedraw med:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 1 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 7 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 22 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 23

Og floppet slår:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 24 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 25 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 26

Modstanderen har JJ77 på hånden, men selv med floppet topset, er ‘Jungle’ og Tim faktisk matematiske favoritter, da de kommer all-in på floppet i en pot på $600.

Men to blanke sender potten den forkerte vej, og så er aftenens makkerpar tilbage i udgangspunktet omkring de $60 i PLO-raketten. Øv!

Opdateret 01.18
En omgang kæmpe-knuckles og et lettelsens suk kunne netop høres på værelse 402 på First Hotel.
Årsagen? Vi er på den absolutte boble i den absolut sidste turnering for aftenen.

Og så sker det her scenarium.

Med to esser på hånden går ‘Jungleras’ og Tim Larsen all-in for de sidste 15 bigblinds. 16 mand tilbage – og penge til 15.

Small-blind tanker i en evighed og hakker så også all-in med 33.

En klassiske 80-20 med vores helte som store favoritter. Men hvad sker der så?

En treer på floppet selvfølgelig, og så er vi pludselig meget, meget tæt på et tak for i aften.

Turn er blank – men på river sejler aftenens smukkeste es ind, og med en vaskeægte to-outer holder Tim og ‘Jungleras’ sig i live.


Lækkert, nervepirrende run-out for to esser 🙂

Boblen er endnu ikke sprunget, men det ser nu fornuftigt ud i forhold til at sikre aftenens første cash. 

Opdateret 01.30
Aftenens første cash er en realitet. Vi er 15 tilbage, og dermed er $99 sikret. Der er $1100 på toppen, så vi krydser fingre for, at cashet bliver meget, meget større. 

Opdateret 01.44
Helt symptomatisk for aftenens spil, så slutter spillet med, at Tim Larsen og ‘Jungleras’ buster deres sidste turnering med AA på hånden.

Efter et preflopraise mod chipleaderen, kommer de all-in på floppet:

Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 7 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 28 Vind en nat med 'Jungleras': Esserne knækket i aftenens sidste hånd! 26

Chipleaderen har selvfølgelig floppet trips med 47s, og hverken turn eller river kan bringe et mirakel-es til aftenens makkerpar.

Dermed bust i $55-turneringen, der samtidig er aftenens sidste.

En hurtig status viser, at drengene endte dagens spil med et minus på cirka 3600 k

Navigate