Vind en nat med Jungleras’: Michael rensede flot turboturnering!

Michael Kristensen og Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen forvandlede rullen på 5000 kroner til næsten 12.000 kroner efter en sejr i Saturday Major $100 til $1750.

Opdateret 01:38:

Sådan!

Michael Kristensen har godt nok kun cashet i to turneringer i aften, men det seneste af dem endte med et stort et af slagsen.

Hobbyspilleren tog sig nemlig af sejren i Saturday Major $100 Turbo efter at have domineret turneringen i et godt stykke tid.

‘Jungleras’ og Michael styrede turneringen med hård hånd, og efter et hurtigt finalebord var sejren til $1750 en realitet. Dermed sluttede rullen i næsten 12.000 kroner, hvilket i den grad kan betegnes som godkendt.

Michael og ‘Jungleras’ giver hinanden hånden straks efter triumfen

– Jeg er rigtig tilfreds med resultatet!, lød det fra Michael efter sejren.

Det var dog ikke kun en masse penge, som den 50-årige hobbyspiller fik ud af aftenens session. Han har også fået en masse viden ud af Rasmus Nielsen.

– Jeg har fået en masse ud af den her aften. Jeg har også selv nærstuderet og fulgt med i Rasmus’ spil online, men det her har virkelig givet meget.

Rasmus Nielsen kunne ligeledes fortælle Michael Kristensen, at han vil modtage en mail fra ham i løbet af et par dage med lidt punkter, som han skal arbejde med.

Det var aftenens sidste turnering, men den blev altså afsluttet med manér.

Opdateret 00:47:

Der bliver i øjeblikket givet masser af high fives og fistpumps her på Skt. Petri.

Det skyldes, at det kører forrygende i Saturday Major $100 Turbo, hvor der er $7500 garanteret.

Boblen sprang for lidt siden, og det var Michael Kristensen, der fik den til at sprænge ved at smide en god regular ud på 13. pladsen.

Der resterer i øjeblikket kun ni spillere i turneringen, hvilket altså betyder, at der er finalebordslir.

Michael indtager i øjeblikket en andenplads i chipcounten, så der er godt muligheder for en podieplads. En sejr giver $1750.

Opdateret 00:13:

Det kører ikke helt på skinner for vores to helte her på Skt. Petri.

For lidt siden bustede Michael Kristensen på boblen i en turnering, hvorefter han kort efter kom ind i en dobbelt average pot med Es-Dame mod Es-Ti og Ti-Ni i en anden $100 turbo-turnering. Der kunne han desværre ikke holde hjem.

Han er dog stadig i live i den turnering, samt to andre turneringer. Derudover er der også stadig penge til et godt skud til en PLO-raket senere, hvis det skulle være.

Opdateret 23:23:

Ja, det var så et jinx, der blev leveret herfra med den seneste opdatering.

Lige efter opdateringen blev smidt op, skubbede Michael og Rasmus indover et raise med Es-Dame. Han blev dog kaldt af en tredje samt den oprindelige raiser. De havde begge Es-Konge, som desværre ikke blev suget ud.

Dermed blev det til en 24. plads til et lille cash.

Opdateret 23:18:

Det ser efterhånden bedre og bedre ud for Michael Kristensen.

Han har stadig gang i fire turneringer på skærmen, hvor Saturday Major $20 med $5000 garanteret fra tidligere er én af dem.

Her er der 25 spillere tilbage, hvor Michael indtager en 13. plads. Han er dermed sikret $49, håbet er selvfølgelig at hive meget mere hjem.

Udover de turneringer der er i spil i øjeblikket, så er der stadig 1316 kroner tilbage i rullen. Det er dog ikke umiddelbart planen, at de skal ud at arbejde i tours.

– Det passer lige til en midnats PLO-raket, lyder det smilende fra ‘Jungleras’.

Opdateret 22:23:

Aftenens session er blevet lidt bedre siden sidst. Michael Kristensen har nemlig fået rigtig godt fat i Saturday Major $20.

Her indtager han i øjeblikket en femteplads, med 65 spillere tilbage. Der er penge til 63 mand i turneringen, så meget skal gå galt, hvis han ikke får aftenens første cash i den turnering. Der er ca. $900 til vinderen, hvilket kan give et fint plus.

Derudover kører der tre andre turneringer på skærmen, så sessionen er langt fra forbi.

Opdateret 21:34:

Der er lige nu tre turneringer kørende på Michael Kristensens skærm, men det betyder ikke, at man ikke også kan snakke andre hænder imens.

Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen har nemlig siddet og fundet nogle hænder frem fra sin database, som han analyserer sideløbende til ære for Michael, så han få et endnu større indblik i turneringschefens store pokerhjerne.

– Jeg suger til mig. Det er ikke så tit, at man får chancen for at lære fra en som Rasmus, lyder det fra Michael.

Rasmus lærer fra sig.

Opdateret 20:35:

For at sige det mildt, så er heldet ikke på vores to heltes side i øjeblikket.

De er netop lige bustet i de to dyreste turneringer indtil videre. På samme tid kom Michael all-in i en $100-turnering og en $200-turnering.

I $200-turneringen kom den 50-årige hobbyspiller ind med knægtene preflop mod esser og konger, hvor han desværre ikke kunne suge ud. I $200-touren viste hans modstander dog store suckout-evner. På turn skubbede Michael nierne ind på et board bestående af:

spar 10 spar 2 klør 3 hjerter 2

Han skubbede for lidt over pot, men modstanderen kaldte alligevel med Es-Dame. River bragte en klam dame, hvilket sendte Michael ud af turneringen.

Der er i øjeblikket to turneringer på skærmen, Saturday Major $100 buy-in med $7500 garanet og Saturday Major $20 buy-in med $5000 garanteret.

Opdateret 19:56:

Det har ikke været den bedste start på aftenens session for Rasmus Nielsen og Michael Kristensen.

De er bustet en del turneringer indtil videre, men de var rigtig tæt på et stort resultat i en $20-rebuy. Med 18 mand tilbage kom de all-in pre for en chipleader-stack med tierne mod Es-Seks. Her floppede Michael et set i tiere, mens modstanderen floppede en gutshot. Den ramte modstanderen dog på river, hvilket sendte Michael på porten på et bad beat.

Rasmus Nielsen og Michael Kristensen er dog ved godt mod. De har netop fået leveret noget mad med roomservice, mens de spiller tre turneringer, hvor den ene er en $200-tour.

Oprindelig artikel:
Endnu en omgang af ‘Vind en nat med en pokerhaj’ er blevet skudt i gang her på Hotel Skt. Petri i København. Denne gang er det turneringsspecialisten Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen, der er pokerhajen.

Det blev Michael ‘TheRealNK99’ Kristensen, der løb med sejren på Danske Spil, så han har i aften fornøjelsen af at få tips fra en af Danmarks bedste pokerspillere.

Den 50-årige selvstændige erhvervsdrivende og ‘Jungleras’ har fået 5000 knitrende danske kroner til rådighed af Danske Spil, som de skal forsøge at skyde op i meget mere.

Michael har selv en del pokererfaring og spiller både online og live, så Rasmus og Michael har aftalt, at den skal have et solidt skud i aften.

– Den skal have fuld gas. Jeg kom jo med intet fra start, så den skal have gas, lyder det fra Michael.

Målene og forventningerne for aftenen har Michael også klar. Han ser absolut mest frem til at få tips fra ‘Jungleras’.

– Jeg forventer mig helt klart at blive en bedre pokerspiller. Det er det jeg forventer mig mest af.

Han vil dog ikke klage, hvis der ryger nogle penge ind på kontoen i samme ombæring.

– Målet er at få nogle penge med hjem.

Michael og Rasmus har nærstuderet lobbyen på Danske Spil efter tours, der skal spilles. Her vil de spille en del hele aftenen i gennem, hvor den dyreste bliver en til $200.

Aftenens session er netop gået i gang, hvor de første fire turneringer er kommet i gang.

Navigate