WGRider livestreamede sig til SCOOP-sejr

Verdens måske bedste NL Hold’em HU cashgamespiller, Doug ‘WCGRider’ Polk tog i går karrierens første SCOOP-sejr ned. Det hele blev livestreamet på Twitch.

Den levende online-legende Doug ‘WCGRider’ Polk vandt i går SCOOP Event 43 High ($2.100 1R1A), og da Heads Up-specialisten qua sit delvise ejerskab af coachingsitet upswingpoker.com er begyndt at streame flittigt, så kunne en hord af Twitch-brugere følge med fra første til sidste kort.

 

Sejren gav kom i hus efter et stjernespækket finalebord, hvor nogle af de andre pladser var fyldt ud af James ‘Andy McLEOD’ Obst og finske Sami ‘LarsLuzak’ Kelopuro. ‘WCGRider’ kunne se $115.000 tikke ind på kontoen for sin sejr, men rent faktisk, var det ikke hans største turneringspræstation på Twitch. I sidste måned vandt han således $700 Kilimanjaro-turneringen på PokerStars, som gav $162.000.

 

 

BOOM won the 2k cubed. SCOOP2016

— Doug Polk (@DougPolkPoker) May 21, 2016

 

 

‘WGRider’dog efter sejren langt fra færdig med at grinde SCOOP. Senere på aftenen lykkedes det ham at avancere til Dag 2 i den gigantiske $21.000 NL Heads Up Highroller, hvor også Henrik Hecklen er i kvartifinalen.

 

Du kan følge den amerikanske Heads Up-haj på twitch.tv/upswingpoker channel.

Navigate