Wrang i skidt EPT-optakt: Ryger i første hånd to gange

En floppet straight og turnet to par var ikke nok for Jannick Wrang i to EPT Dublin-sideevents. Til gengæld har han vundet et bet på en rugbykamp.

Hvis det gamle mundheld om, at efter en dårlig generalprøve følger en god premiere, er der lagt i ovnen til et stort resultat for Jannick Wrang ved EPT Dublin.

EPT Campione-vinderen kom til den irske hovedstad for at spille kort i onsdags, men indtil videre uden de store succesoplevelser, fortæller han til Pokernyhederne.

I de to første sideevents, han spillede, røg han såmænd i den første hånd, han involverede sig i. Begge gange 100 big blinds dyb.

– Det kan være, at jeg ikke lige skal kalde op i big blind næste gang og bare folde af, siger Jannick Wrang.

Den ene gang floppede han straight med 6-8 på et T-9-7-board, men tabte til T-9, der fyldte op på river. Den anden gang havde Wrang selv T-9, men modstanderen havde to tiere på et T-3-2-9-board. Og han fortryder som sådan ikke, hvordan han spillede hænderne.

Mens blandt andre Rasmus Agerskov forventes i aktion på dag 1A i dag, vil Jannick Wrang i stedet varme op til i morgen med lidt cashgame.

Mere styr på det
Det er som nævnt otte år siden, European Poker Tour sidst var i Dublin. Dengang var Jannick Wrang også med.

– Det er et helt andet sted i år, og det er fine forhold hvad angår hotel og hvor man spiller. Jeg kan huske, at det var ret dårligt sidste gang, siger Jannick Wrang.

– En anden forskel er, at dengang var det altid 5-6 dage, man var afsted, nu er det snarere 11 dage. Men generelt har de mere styr på det nu med hvordan de afholder turneringerne osv.

Feltet ligner umiddelbart det, som man ser til de fleste EPT’er, vurderer Jannick Wrang.

– Det virker ikke til, at der er så forfærdelig mange fra Dublin, der skal spille med.

På rugbystadion
Udover de altså mislykkede skud i et par sideturneringer har Jannick Wrang også fået oplevet lidt af den lokale kultur.

Sammen med kollegaerne Helge Rahbek, Daniel Bodin og Rasmus Agerskov var han ude og se en rugbykamp på et stadion med 8-10.000 tilskuere.

– Vi fik spillet lidt på kampen. De skulle vinde med minimum 24, og så vandt de vist 58-0, så det var meget sjovt, siger Jannick Wrang.

EPT Dublin spilles fra i dag søndag til og med på lørdag.

Navigate