WSOPE offentliggør tætpakket livestream-program fra Berlin

Twitchs indtog i pokerverdenen kulminerer med en aftale med WSOP, der for første gang bruger livestreaming-tjenesten, når årets europæiske afdeling begynder i Berlin torsdag.

På torsdag begynder den europæiske pendant til verdensmesterskaber i poker, når World Series of Poker for første gang slår teltpælene i i Berlin – tættere end nogensinde før på Danmark.

Selv hvis man ikke får mulighed for at tage køreturen, der fra den dansk-tyske grænse kan klares på en håndfuld timer, er der rig mulighed for at følge med i løjerne – og forhåbentlig et dansk finalebord eller flere.

WSOP har offentliggjort, at man har lavet en aftale med pokerens nye kæledægge, Twitch. Det betyder, at man for første gang nogensinde vil kunne følge WSOP på livestreaming-tjenesten.

Der vil i alt blive spillet 10 bracelet-events på Spielbank Casino og samtlige vil blive livestreamet på Twitch startende fra på lørdag. XPressHD står for produktionen.

De 10 events resulterer i 12 livestreams over 13 dage:

Event 1, 2, 3, 4, 6, 7 og 8 vil blive livestreamet med hole cards og 30 minutters forsinkelse, mens de resterende (5, 9 og 10) bliver med fem minutters forsinkelse og uden hole cards.

<a” href=”www.twitch.tv/wsop”>Du finder WSOP’s Twitch-kanal, hvor samtlige livestreams finder sted, her.

Artikelfoto: Pressefoto.

Navigate